Pressmeddelande

Stockholm 28 april 2020

Fastighetsförädlarna TAFAB lämnar sin första koncernredovisning

T.Andréasson Fastighetsaktiebolag – TAFAB – har i dagarna avgett sin första koncernredovisning för räkenskapsåret 1 juli till 31 december 2019. TAFAB är specialister på fastighetsförädling och arbetar med joint venture, kapitalanskaffning och förmedling.

Bolaget har genom åren framgångsrikt utvecklat projekt i Mälardalen: hyres- och bostadsrätter, kommersiella och vårdfastigheter med fokus på områden nära spårbunden trafik, bland annat Nordens största vårdboende i Uppsala där Attendo nu flyttat in och projektet Sågverket i Knivsta som byggs av Amasten.

Thomas Andréasson & Christian Hahne, styrelseledamöter TAFAB

– Vår kärnverksamhet kommer även i fortsättningen att vara att utveckla hyres- och bostadsrätter i Mälardalen med fokus på närhet till spårbunden trafik, då det dels är ett miljövänligt transportsätt, dels ett bekvämt alternativ för jobbpendlare, säger Thomas Andréasson, som äger och driver TAFAB och nu har samlat alla sina bolag under ett och samma tak.

– Vi har naturligtvis också påverkats av den pågående pandemin som har skakat om finansmarknaderna, men vår bedömning är att det inte kommer att innebära en större negativ förändring av efterfrågan på hyresrätter i bra lägen, säger Christian Hahne, styrelseledamot i TAFAB.

TAFAB:s års- och koncernredovisning hittar du här.

www.taf-ab.se

Högupplösta pressbilder finns att ladda ner här.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Marianne Djudic, Taste PR
Mobil:
0707-952 956
E-post: Marianne.Djudic@TastePR.se

Om TAFAB
TAFAB är specialister på fastighetsförädling och arbetar med joint venture, kapitalanskaffning och förmedling i huvudsak i Stockholmsområdet och Uppsala. Företaget grundades år 2007 av Thomas Andréasson och drivs idag tillsammans med sonen Tom Andréasson och Christoph Svahn. Sedan starten har bolaget levererat fler än 30 lönsamma projekt, men erfarenheten sträcker sig längre än så:

TAFAB:s ägare Thomas Andréasson har sedan början av 90-talet varit delaktig i över 100 fastighetsprojekt (företrädesvis bostadsrätter), samtliga framgångsrika och avslutade med positivt resultat. 2010 var han medgrundare till Fastighetsförädlarna i Mälardalen AB (FFAB). Sedan 2017 arbetar Thomas även med hyresrätter, kommersiella och vårdfastigheter där han bland annat nu bygger Nordens största vårdsboende i Uppsala i samarbete med Veidekke, Rikshem och Attendo. Våren 2019 valde Thomas att sälja andelen i FFAB och överföra sin del av verksamheten till TAFAB.